Acne

Nieuw: de Carbon Laser Peel.
Laserbehandeling in combinatie met medisch actief kool, voor een diepgereinigde en gepeelde huid. Het geeft een gladde en schone huid als resultaat. Ook in kuur te boeken, vraag dan naar kuurprijs. Wordt ook door zorgverzekeraar vergoed.

Per behandeling: 69,- 


 

Skinclinic is gespecialiseerd in de behandeling van acne. Dit houdt in dat er vergoeding mogelijk is voor deze behandeling. Soms wordt er door de zorgverzekeraar om een verwijzing van je huisarts gevraagd. Check hier of je polis de acne behandeling vergoed.

Je start met een reinigende acnebehandeling van 60 minuten. Dit is de tijd die minimaal nodig is om de huid goed schoon te krijgen. Daarna kun je elke week of 1x per 2 weken terug komen voor een kortere reinigende behandeling om het bij te houden. Voor een zeer goed en langdurig resultaat wordt een kuur met reiniging in combinatie met glycolzuurpeels aanbevolen, of de zeer effectieve Acne peels van Image. Je raakt dan echt ontstekingsvrij en het resultaat is een rustige en schone huid.

Met goede behandelingen alleen ben je er niet. Daarom is het vooral belangrijk om ook thuis goede producten te gebruiken. Dit in combinatie met de behandelingen in de praktijk zullen je dan ook een goed resultaat bieden! Skinclinic kan je informatie geven wat bij je past, zodat je er ook zelf echt wat aan kunt doen.

acne basis reiniging                    

40 min.          

49,-
acne basis reiniging 60 min. 65,- 
acne rein. + glycolpeel 60 min. 79,-
     
Image diepe reiniging 60 min. 79,-
Image acne peel + diepe reiniging 60 min. 109,-
glycolzuur peel 50% / 70% 30 min. 49,-
Image acne peel lev. 1 / 2   79,-/99,- 

de meest intensieve en effectiefste peel

Carbon Laser Peel 30 min.

69,-

Carbon Laser Peel + diepe acne reiniging 60 min.

99,-

 

 

 vorige pagina