Rol je huid gezond!
 
Boost je skin met de Dermaroller. Haal meer effect uit je Dermalogica produkten door deze je huid in te rollen met de Dermaroller. De opname van ingredienten wordt tot 200 x verhoogd!
 
lees meer ...

Bindweefselmassage
 
Een pittige massage tot in de onderste huidlagen. Werkt zeer doorbloedend en zet de huid aan tot aanmaak van bindweefsel. Gevolg: een frisse teint en stevige huid! Al na 1 behandeling zie je het verschil...
 
lees meer ...

Dermalogica huidverzorging
 

Welcome to your healthiest skin ever!
Dermalogica produkten zijn samengesteld uit de beste ingredienten die de natuur en wetenschap te bieden heeft. Dermalogica is vrij van afsluitende en verstoppende ingredienten zoals minerale olie, bevat geen dierlijke ingredienten of synthetisch parfum.
Wel zit er in Dermalogica alles om de huid gezond en mooi te houden.

 

Skin Health: fantastische no-nonsense produkten om je huid in conditie te brengen en te houden, voor mannen en vrouwen.


AGE Smart
: de luxe anti-ageing lijn van Dermalogica. De ingredienten in deze lijn voorkomen de biochemische reacties in de huid die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering.
AGE Smart is de intelligente investering in de toekomst van je huid.


Chroma White
: om overpigmentatie te verhelderen en je teint drastisch te egaliseren, zonder dat de huid geirriteerd of beschadigd raakt. Bevat werkstoffen die verkleuringen op celniveau voorkomen en die de huid beschermen tegen milieu invloeden die overpigmentatie veroorzaken.

 

Kijk ook op www.dermalogica.nl