Mesotherapie voor thuis!
 
Met de Dermaroller verleng je het effect van Skinclinics superbehandeling Mesoporatie! Rol hoogwaardige serums en cremes je huid in en verhoog de absorptie met een factor 200! Subliem!


Mesoporatie
 

Daar waar het effect van serums, maskers en massages ophoudt, begint mesoporatie. Specifieke werkstoffen in hoogwaardige cocktails worden naaldloos door de opperhuid tot in de lederhuid gesluisd. Het effect is een zeer diep gehydrateerde huid, vol met vitaminen, huidverstevigende peptiden en beschermende anti-oxidanten. Aan deze cocktails is DMAE toegevoegd: een anti-ageing ingredient wat je huid extra lift en opspant. Na de meso-behandeling zie je dat rimpels minder diep zijn, fijne lijntjes verdwenen en de huid een stevige en jeugdige glow heeft! Dit is een van de meest bijzondere anti-ageing facials die Skinclinic te bieden heeft.

Om het effect van deze behandeling thuis te ondersteunen, wordt geadviseerd om gebruik te maken van de home Dermaroller, in combinatie met de cremes van Skintech, Image Skincare of Dermalogica voor echt het allerbeste resultaat.

Tarieven:
mesoporatie losse behandeling           159,-
mesoporatie kuur 6 x                           759,-   

 

      vorige pagina ...                                                  

                                                                                               
Kijk voor meer huidverjongende behandelingen ook eens bij medische dermaroller therapie en Image gezichtsbehandelingen!